NOG ALTIJD DE MENTALITEIT VAN EEN DORPSSMIT

Onze roots gaan terug naar 1930. In dat jaar begon de eerste generatie bakker een smederij in Voorthuizen.

Van een oud lasapparaat bij de entree tot hoefijzers in het kantoor; overal zijn herinneringen aan die rijke historie, En nog altijd heeft Bakker Machinebouw een lokale functie. Je kunt er op dinsdag en vrijdag nog steeds aan de balie langskomen voor bijvoorbeeld een verloopstuk op maat of het knippen van een plaat.

Daar verdienen we onze boterham niet mee, maar rendement is niet het enige dat telt. We zijn trots op onze roots en de verbinding met Voorthuizen. Het hoort bij de identiteit van ons bedrijf en daarom houden we die service in stand.

Henk en Johan kijken tijdens de inventarisatiefase naar de mogelijkheden om een machine te optimaliseren

Samen kom je verder!

Met de collegabedrijven binnen de van Mourik groep kunnen we nog completere oplossingen aanbieden. Zo is er expertise op gebied van automatisering, hebben we collega’s met decenia ervaring in het bouwen van machines voor de food en de Feed en kunnen we met Innius softwareoplossingen aanbieden voor o.a. het reduceren van afval, rendementsverbetering, energiebesparing en voorspellend onderhoud.

Henk van den Hazel

Johan Kaper

Manager Projecten en Engineering

jkaper@bakkermachinebouw.nl
31 6 12 22 69 00

Bij Bakker nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op verschillende manieren

We kopen zoveel mogelijk lokaal en regionaal in. Dat geldt voor diensten en voor materialen.

We zijn sponsor van een aantal plaatselijke verenigingen zoals de voetbalvereniging (VVOP) en activiteiten van de plaatselijke kerken.

We zijn partner bij de BTO (de Barneveldse techniekopleiding) en hebben leerlingen die bij hen de opleiding volgen.

We ondersteunen een aantal goede doelen die kansarme volwassen en kinderen perspectief bieden en die actief armoede en slavernij bestrijden.

Samen dragen we bewust bij aan een beter klimaat en helpen mee aan een oplossing van het groeiende hongerprobleem in Afrika. Dit doet stichting Tree of Life door het trainen van arme boeren in onder andere Malawi..

OFFICE INFO

Ons kantoor met productielocatie is gevestigd aan de Verbindingsweg 3 in Voorthuizen.

Verbindingsweg 3. 3781 LR Voorthuizen
0342 – 471479
info@bakkermachinebouw.nl

WAT ZIJN UW PLANNEN?

Heeft u een vraag over een project of een algemene vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen