SERVICE EN ONDERHOUD

We geven support op onze machines. Onze servicemonteurs staan voor u klaar!

De beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw machines is van belang voor het goed uitvoeren van uw productieproces. Storingen zijn meestal het gevolg van onregelmatig of te weinig onderhoud. Naast het bouwen van constructies en machines is goed onderhoud minstens zo belangrijk. Vakkundig en tijdig onderhoud zorgen er namelijk voor dat machines minder snel mankementen vertonen, langer operationeel zijn en voor minder kosten zorgen. De monteurs van Bakker Machinebouw zijn dagelijks actief in het onderhouden van machines bij diverse grote voedingsmiddelen producenten. Wij staan garant voor goed preventief onderhoud en kunnen indien wenselijk nieuwe uitbreidingen voor u realiseren. Deze service mag u van ons verwachten. 

VEILIGHEID EN PRODUCTIVITEIT

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

KUNDIG EN SNEL

Kundig, snel en goede service zijn de kenmerken van onze onderhoudsdienst. Bakker Machinebouw heeft alle technische kennis in huis om uw machines vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren.  Dit doen wij zowel op locatie als in eigen werkplaats. Wij garanderen u een efficiënte voortgang van uw bedrijfsproces.

NOG ALTIJD DE MENTALITEIT VAN EEN DORPSSMIT

Onze roots gaan terug naar 1930. In dat jaar begon de
eerste generatie Bakker een smederij in Voorthuizen.

HOE LASTIGER UW VRAAG HOE LEUKER WE HET VINDEN!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden

Ruim 90 jaar aan ervaring
Sterk in maatwerk
Goede prijs - kwaliteit verhouding
Korte lijnen en snelle levering
Engineering en productie in eigen huis
Made in Holland