Stortkabinetten

Voor het gecontroleerd storten van o.a. grondstoffen leveren we hoogwaardige stortkabinetten

Voedselindustrie    Recycling industrie   

Voor het gecontroleerd storten van grondstoffen of ingrediënten middels Big-Bags en zakgoed levert Bakker Machinebouw hoogwaardige stortkabinetten uit zowel RVS304 als RVS316. 

Deze kabinetten worden voor u op maat gemaakt waarbij hygiëne, een ergonomische werkplek en een veilige, stofvrije werkomgeving leidend zijn t.a.v. het ontwerp.

Stortkabinetten voor zakgoed

Deze kunnen worden ingezet om direct product toe te voegen in het productieproces zoals het geval is bij een stortkabinet bovenop een menger.

Stortkabinetten voor dosering

Bij indirecte toevoeging, of juist een situatie waarbij dosering gewenst is, kan gebruik worden gemaakt van een onderliggende schroeftransporteur of blaas / vacuümtransport.

Extra mogelijkheden

Onze kabinetten zijn desgewenst voorzien van een luik met kijkvenster zodat het proces kan worden gevolgd en een (ATEX) luikschakelaar die tijdens bedrijf niet kan worden geopend. Verlichting behoord ook tot de mogelijkheden voor een helder zicht op de werkplek. Afzuiging is doorgaans noodzakelijk zodat de operator stofvrij kan werken en de omgeving schoon blijft. Het rooster in het kabinet is uitneembaar uitgevoerd en optioneel voorzien van een trilmotor.

Toepasbare industrieen

In verschillende industrieën worden stortkabinetten toegepast. Wij ontwikkelen deze machines met name voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de (recycling)industrie.

DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service op onze STORTKABINETTEN

Onze onderhoudsdienst uit Voorthuizen geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische know how om uw stortkabinet vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Stortkabinetten die wij produceren voldoen altijd aan de geldende veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze stortkabinetten inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker