Schroeftransporteurs

Iets waar Bakker Machinebouw in uitblinkt is het produceren van schroeftransporteurs.

Voedselindustrie    Recycling industrie

Of het nu voor grof materiaal of fijn melkpoeder is, dubbel, enkel of met een hanglager, in elke denkbare hoek, in een buis of in een trog, of zelfs met kunststof schroefbladen om het schroeflint, je kunt het zo gek niet verzinnen of Bakker Machinebouw heeft het geproduceerd. Zowel in staal, RVS 304 en zelfs in RVS 316.
Met meerdere schroeftransporteurs per maand hebben wij voldoende ervaring om elke uitdaging aan te gaan. Door de grote hoeveelheid transportschroeven hebben wij een eigen standaard ontworpen. Door gebruik van speciale lagers met ingebouwde afdichting en op maat gesneden pakkingen op onder andere de motorplaat, komt lekkage op een Bakker schroeftransporteur niet voor.

Toepasbare industrieen

In verschillende industrieën worden schroeftansporteurs toegepast. Wij ontwikkelen deze machines met name voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de (recycling)industrie.

Onze schroeftransporteurs hebben een langere levensduur

Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, gebruiken wij demontabele beschermende bussen op de astappen. Hierdoor ontstaat alleen slijtage op de makkelijk te demonteren slijtbus. Deze is eenvoudig te vervangen zonder het schroeflint uit de behuizing te halen. We beginnen met het inmeten op locatie zodat de montage eenvoudiger wordt. Dit minimaliseert stilstand en voorkomt op lange termijn storingen en onnodige slijtage.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, voeren eventuele reparaties uit en/of passen uw machines aan. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven altijd service op onze schroeftransporteurs

Onze onderhoudsdienst geeft na het installeren van de schroeftransporteur bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische kennis om uw transportschroef vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Schroeftransporteurs die wij bouwen voldoen aan de geldende veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze schroeftransporteurs inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker