PLUNJER MONSTERNEMER

Onze plunjer monsternemer is geschikt voor een toepassing met stromend product en een maximale kolomdruk van 3 meter

Daarnaast toepasbaar in een ATEX zone 22. 
De behuizing is vervaardigd uit RVS304 en voorzien van een kunststof plunjer. Middels een flens of tri-clamp verbinding wordt de monsternemer op de bunker bevestigd en is hierdoor ook gemakkelijk te demonteren tijdens bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden.

Middels aansturing van het 5/2 ventiel neemt de plunjer een monster (60 cc) uit de bunker. De kunststof plunjer is aan de voorzijde voorzien van een metalen bout en is hierdoor traceerbaar. Met behulp van een triller wordt het monster geleegd in de afvoerbuis waardoor het product uiteindelijk terecht komt bij het afname punt. Het monsterzakje wat onderaan de buis hangt wordt tussen een massieve ring en een taps uitlopende buis geklemd en kan zo gemakkelijk worden verwisseld.

Toepasbare industrieen

In verschillende industrieën worden monsternemers toegepast. Wij ontwikkelen deze machines met name voor de poederverwerking industrie.

DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren bent u verzekerd van een goed werkende machine. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, voeren eventuele reparaties uit en/of passen uw machines aan. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service op onze monsternemers

Onze onderhoudsdienst uit Voorthuizen geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische know how om uw centrifugaalzeef vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

De monsternemers die wij produceren voldoen altijd aan de geldende veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze monsternemers inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker