Brekers

Voor het breken van uiteenlopende soorten materialen heeft Bakker Machinebouw diverse brekers ontworpen en geproduceerd.

Voedselindustrie    Recycling industrie   

Voor het breken van uiteenlopende soorten materialen heeft Bakker Machinebouw diverse brekers ontworpen en geproduceerd. Het type materiaal, gewenste deeltjesgrootte maar ook de benodigde capaciteit zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de juiste uitvoering.
Onze specialisten adviseren u hierin graag en kunnen desgewenst een opstellingstekening voor u verzorgen. Zo bouwen wij brekers met een gladde RVS behuizing en vier aangedreven assen welke zijn voorzien van breekplaten. Onze brekers zijn zeer efficiënt, onderhoudsvriendelijk en goed reinigbaar. De brekers zijn voorzien een inlegrooster en staat op trillingsdempers. De breekplaten kunnen bij slijtage gemakkelijk worden vervangen.

Toepasbare industrieën

In verschillende industrieën worden brekers toegepast. Wij ontwikkelen deze machines met name voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de (recycling)industrie.

Breker voor de recycling industrie

BREKER IN RECYCLING INDUSTRIE

DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service op onze BREKERS

Onze onderhoudsdienst uit Voorthuizen geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische know how om uw breker vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Brekers die wij produceren voldoen altijd aan de veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze brekers inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker