Werkzaamheden tekst

 

Werkzaamheden

Om te komen tot een efficiënt en goed product zullen we eerst uw wensen inventariseren en dit in combinatie met de mogelijkheden in kaart brengen. Vervolgens zullen we advies geven.  Wanneer u opdracht geeft zal onze gespecialiseerde engineeringsafdeling het ontwerp tekenen en uitwerken. Volgens dit ontwerp wordt uw product zorgvuldig voor u gebouwd. Hierbij kunt u rekenen op een effectieve en praktische invulling van uw wensen en een optimaal product.

Productie

Bakker Machinebouw is sterk in het bouwen en verbouwen van machines, van begin tot eind. We beschikken over een werkplaats van 1400m2, volledig uitgerust met goed geoutilleerde machines. Hier kunnen wij de producten lasersnijden, knippen, zetten, walsen, lassen, slijpen ,zagen, draaien, frezen, verzinken, poedercoaten en anodiseren. Hier beschikken we tevens over diverse onderdelen en materialen voor de machinebouw binnen de branche waar wij ons op richten.

Onderhoud

Naast het ontwikkelen van machines voor de foodindustrie zetten wij ons dagelijks in voor het onderhouden van deze machines. Door goed onderhoud gaan ze namelijk langer mee en voorkomt u storingen en stilstand. U wilt immers dat het productieproces vlekkeloos verloopt. Zowel op locatie als in onze eigen werkplaats bieden we deze service aan. Door ons in te schakelen staan uw machines niet onnodig stil.

Wilt u een maatproduct laten bouwen? Bij Bakker Machinebouw kunt u terecht voor vrijblijvend advies.

Bakker Machinebouw B.V. logo
Bakker Machinebouw B.V.