MACHINEBOUW VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE 

Machinebouw voor de voedingsindustrie is een gespecialiseerde tak van de engineering die zich richt op het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van machines en apparatuur die worden gebruikt in de productie, verwerking en verpakking van voedsel en dranken. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen en aspecten die bij machinebouw voor de voedingsindustrie komen kijken.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is van het grootste belang. Machines moeten ontworpen zijn om te voldoen aan strenge hygiëne- en sanitaire normen om besmetting en voedselgerelateerde ziekten te voorkomen. Materialen die in contact komen met voedsel moeten niet-corrosief en gemakkelijk te reinigen zijn.

Materialen en constructie

De keuze van materialen is cruciaal. Roestvrij staal is een veelgebruikt materiaal vanwege zijn corrosiebestendigheid en gemakkelijke reinigbaarheid. Machines moeten ook naadloos zijn ontworpen om ophoping van vuil en bacteriën te voorkomen.

 

Onze machines

Die worden toegepast in de volgende voedingsmiddelenindustrie

HOE LASTIGER UW VRAAG HOE LEUKER WE HET VINDEN!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden

Ruim 90 jaar aan ervaring
Sterk in maatwerk
Goede prijs – kwaliteit verhouding
Korte lijnen en snelle levering
Engineering en productie in eigen huis
Made in Holland