Ouderhoud tekst

Onderhoud

De beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw machines is van belang voor het goed uitvoeren van uw productieproces. Storingen zijn meestal het gevolg van onregelmatig of te weinig onderhoud. Naast het bouwen van constructies en machines is goed onderhoud minstens zo belangrijk. Vakkundig en tijdig onderhoud zorgen er namelijk voor dat machines minder snel mankementen vertonen, langer operationeel zijn en voor minder kosten zorgen. De monteurs van Bakker Machinebouw zijn dagelijks actief in het onderhouden van machines bij diverse grote voedingsmiddelen producenten. Wij staan garant voor goed preventief onderhoud en kunnen indien wenselijk nieuwe uitbreidingen voor u realiseren.

Veiligheid en productiviteit

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

Modernisering

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Kundig en snel

Kundig, snel en goede service zijn de kenmerken van onze onderhoudsdienst. Bakker Machinebouw heeft alle technische kennis in huis om uw machines vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren.  Dit doen wij zowel op locatie als in eigen werkplaats. Wij garanderen u een efficiente voortgang van uw bedrijfsproces.

Bakker Machinebouw B.V. logo
Bakker Machinebouw B.V.