Schroeftransporteurs

Iets waar Bakker Machinebouw in uitblinkt is het produceren van schroeftransporteurs. Of het nu voor grof materiaal of fijn melkpoeder is, dubbel, enkel of met een hanglager, in elke denkbare hoek, in een buis of in een trog, of zelfs met kunststof schroefbladen om het schroeflint, je kunt het zo gek niet verzinnen of Bakker Machinebouw heeft het geproduceerd. Zowel in staal, RVS 304 en zelfs in RVS 316.

Met meerdere schroeftransporteurs per maand hebben wij voldoende ervaring om elke uitdaging aan te gaan. Door de grote hoeveelheid transportschroeven hebben wij een eigen standaard ontworpen. Door gebruik van speciale lagers met ingebouwde afdichting en op maat gesneden pakkingen op onder andere de motorplaat, komt lekkage op een Bakker schroeftransporteur niet voor.

Onze schroeftransporteurs hebben een langere levensduur.

Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, gebruiken wij demontabele beschermende bussen op de astappen. Hierdoor ontstaat alleen slijtage op de makkelijk te demonteren slijtbus. Deze is eenvoudig te vervangen zonder het schroeflint uit de behuizing te halen wat, stilstand tegen gaat.
We beginnen met het inmeten op locatie zodat de montage eenvoudiger wordt. Dit minimaliseert stilstand en voorkomt op lange termijn storingen en onnodige slijtage. 

Wij geven altijd service op onze schroeftransporteurs

Onze onderhoudsdienst geeft na het installeren van de schroeftransporteur bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische kennis om uw transportschroef vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren.  Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

 

Veiligheid voorop

Schroeftransporteurs die wij bouwen voldoen aan de veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Wij hebben het CE keurmerk

HOE LASTIGER UW VRAAG HOE LEUKER WE HET VINDEN!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden

Ruim 90 jaar aan ervaring
Sterk in maatwerk
Goede prijs – kwaliteit verhouding
Korte lijnen en snelle levering
Engineering en productie in eigen huis
Made in Holland