Packaging

Wij zijn leverancier van brilloPAK’s geautomatiseerde verpakkings- en palletiseer systemen

BrilloPAK is een bekroonde Britse fabrikant van uiterst flexibele geautomatiseerde verpakkings- en palletiseersystemen. Het bedrijf is bekend vanwege een gedegen aanpak, technische kennis en vooruitstrevende technologie. Hun apparaten kenmerken zich door een hoge inzetbaarheid. “Het minimaliseren van downtime is bij ons geen loze kreet maar een belofte”.  

BrilloPAK investeert voortdurend in technologie en dat resulteerde in 2019 tot winnaar op het gebied van meest innovatieve robotoplossing én meest innovatieve verpakkingsmachine. Met ingang van 2024 is Bakker machinebouw de dealer van Brillopak voor Nederlands- en Duitstalige gebieden.

LEVERINGSPROGRAMMA EN FILOSOfIE

Naast casepackers en palletiseersystemen levert BrilloPAK ook krattenontstapelaars en “bale arm crates” sluiters. De oplossingen zijn o.a. geschikt voor het laden van zakken en gesealde trays in dozen en kratten. 

Elk systeem is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van klanten op het gebied van efficiëntie, doorvoer, footprint, verpakkingspresentatie en levensduur.

Vaak zien klanten binnen 1-2 jaar dat hun investering is terugverdient en merken ze aanzienlijke verbeteringen in de efficiëntie en een reductie van werk gerelateerde klachten door de ergonomisch voordelen.

UNIPAKER DASH P140

UNIPAKER STANDAARD

ROBOTIC PALLETISER

BRILLOPAK VERPAKKINGSLIJNEN

werken aan Toepasbare industrieen

BrilloPAK heeft in de afgelopen jaren expertise ontwikkeld in de volgende sectoren: AGF, Vlees, Gevogelte, Vis en Kant-en-klaarmaaltijden.

Het implementeren van nieuwe systemen kan lastig zijn. Ook wanneer de overstap wordt gemaakt van handmatig naar meer geautomatiseerd verpakken. Maar inmiddels heeft BrilloPAK al meer dan 500 projecten voltooid en zal ons team in samenwerking met hen u helpen bij het transformeren van handmatige verpakkingshallen in semi- of volledig geautomatiseerde activiteiten.

Onze range is zo opgebouwd dat we het proces kunnen verbeteren en automatiseren in kleine(re) stappen maar ook met grote sprongen.

Voor meer informatie en de meest recente ontwikkelingen verwijzen wij u graag door naar de website van BrilloPAK: https://www.brillopak.co.uk/

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, voeren eventuele reparaties uit en/of passen uw machines aan. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service 

Onze servicedienst uit Voorthuizen en van de collega’s uit Meppel geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service!  Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische kennis om uw machine vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren.

Ook zijn de machines van Brillopak voorbereid om van afstand te kunnen inloggen en zo “on-demand” service te kunnen verlenen.

Samen met de collega’s van Innius kunnen we uw bedrijfsprocessen en machines monitoren om inzicht te krijgen, voorspellend onderhoud te doen, efficiency te verbeteren en verspilling te voorkomen. Zie www.innius.com

 

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Alles wat wij produceren (aan machines) voldoet aan de geldende veiligheidseisen en is voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt u (technische) specificaties en/of een offerte vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Specs opvragen breker