Mudmixing machine

Modder met boorspoeling wordt over de zeven gepompt, en de boorspoeling uitgefilteerd.

Voor een klant in de infra techniek hebben wij een mobile filterunit gebouwd voor het terugwinnen van boorspoeling. Deze unit bestaat uit twee delen namelijk de behuizing en een in hoogte verstelbaar frame waarop de filterunits zijn gemonteerd.

De mobile unit is heel compact gebouwd en kan hierdoor met een vrachtwagen naar de locatie worden gereden. Hier wordt de unit aangesloten op een boorinstallatie. Het inwendige frame wordt vervolgens middels vier hydraulische stempels op hoogte gebracht waardoor deze op gelijke hoogte ligt met de bovenzijde van de behuizing. De installatie is nu dus bijna twee maal zo groot als de transportmaten.

Nu kan de installatie in werking worden gesteld, de modder met boorspoeling over de zeven worden gepompt, en de boorspoeling worden teruggewonnen.

 

Mudmixing machine

MUDMIXING MACHINE IN INFRA INDUSTRIE

DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service op onze machines

Onze onderhoudsdienst uit Voorthuizen geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische know how om uw machine vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Alle machines die wij produceren voldoen altijd aan de geldende veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze machines inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker