Bunkers en trechters

Voor product opslag ontwikkelen wij in-house zowel bunkers als trechters

Voedselindustrie   

Bakker Machinebouw heeft al vele verschillende bunkers en trechters geleverd. Deze zijn doorgaans bedoeld voor opslag en uitgevoerd in RVS vanwege hygiënische eigenschappen. Naast standaard bunkers bouwen wij ook dubbelwandige tanks en vaten die zijn voorzien van een buitenmantel om te koelen of juist om te verwarmen.

Elke bunker of trechter is anders omdat de functionaliteit verschilt. Denk bijvoorbeeld aan het type product dat wordt verwerkt, de eisen die worden gesteld aan hygiëne en afwerking, veiligheidsaspecten, de gewenste appendages en controle apparatuur. Onze engineeringsafdeling is in staat om al u wensen te vertalen naar een maatwerk product dat van toegevoegde waarde is voor uw productie proces.

Toepasbare industrieën

In verschillende industrieën worden trechters en bunkers toegepast. Wij ontwikkelen deze machines met name voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de industrie.

Opstelling sterilizer bunker

Sterilisatie bunker

Voedselindustrie

Bunker voor de poederindustrie

DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service op onze bunkers en trechters

Onze onderhoudsdienst uit Voorthuizen geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische know how om uw productie proces vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Bunkers en trechters die wij produceren voldoen altijd aan de geldende veiligheidseisen en zijn indien voorzien van aandrijving uiteraard inclusief CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze bunkers inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker