Transportschroeven Tekst

Schroeftransporteurs

Het produceren van transportschroeven is één van de diverse onderdelen waarin wij gespecialiseerd zijn. Wij blinken hierin uit en verzekeren onze klanten van hoge kwaliteit. Uw wensen en eisen staan bij ons centraal. Wenst u transportschroeven voor fijn melkpoeder of grof materiaal? In een buis of in een trog? Enkel, dubbel of met een hanglager? De keuze is afhankelijk van de te transporteren producten. Graag komen wij de schroeven op locatie inmeten zodat deze op de millimeter nauwkeurig passen. Indien wenselijk kunt u tevens de montage hiervan door ons laten verzorgen.

Ontwikkeling

De transportschroeven die wij produceren zijn verkrijgbaar in staal, RVS 304 en RVS 316. Het ontwerpen hiervan gebeurt met moderne technieken. Zo hebben wij een eigen standaard ontworpen. Door dit in combinatie met onze jarenlange ervaring gaan wij iedere uitdaging aan. Daarnaast hebben wij ons bedrijf efficiënt en flexibel ingericht. Met ons enthousiaste team bieden wij snelle levering en concurrerende prijzen.

Waarom Bakker transportschroeven?

Lekkage komt op een Bakker schroef niet voor. Wij maken namelijk gebruik van speciale lagers met een ingebouwde afdichting. Daarnaast passen wij demontabele beschermende bussen toe op de astappen om de levensduur van de schroef te verhogen. Hierdoor zijn ze onderhoudsvriendelijk. Kortom, indien u kiest voor onze transportschroeven bent u verzekerd van:

  • Hoge kwaliteit
  • Maatwerk
  • Professionele montage
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
Bakker Machinebouw B.V. logo
Bakker Machinebouw B.V.