Voedingsmiddelenindustrie in de omgeving van Benthuizen
Benthuizen

Voedingsmiddelenindustrie in de regio Benthuizen

Voedingsmiddelenindustrie machinebouw? Daarvoor moet u beslist bij ons zijn! Bakker Machinebouw uit de omgeving van Benthuizen is gespecialiseerd in stortputten voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo hebben wij onlangs een stortput met transport schroef combinatie ontworpen. Deze combinatie wordt gebruikt om handmatig poederblikken te legen en de poeder te transporteren naar een door Bakker gemodificeerd bigbag-station. De stortput is gefabriceerd door Bakker machinebouw, de transportschroef is gefabriceerd door ons zusterbedrijf Van den Dikkenberg Machinebouw. Door onze specialisatie te combineren, konden wij een mooi eindproduct leveren voor dit bedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie in de omgeving van Benthuizen. Bekijk op de website onze andere projecten en laat u door ons informeren.

Voedingsmiddelenindustrie in de regio Benthuizen en de daarbij behorende machines

Bij de voedingsmiddelenindustrie in Benthuizen en omgeving is het belangrijk dat gewerkt wordt met betrouwbare machines. Uiteindelijk is het eindproduct dat met deze machines wordt gemaakt bedoeld voor consumptie, en dan mag er niks mis zijn met de machines die hiervoor gebruikt worden. Eisen die gesteld worden aan machines in de voedingsmiddelenindustrie:

Hoofdpunten zijn

  • hygiëne
  • voedselveiligheid
    • De gebruikte materialen bij de machinebouw moeten garanderen, dat geen ongewenste delen hiervan in het product terecht kunnen komen.
    • Ook moet de machine zo zijn geconstrueerd, dat zich geen product kan ophopen in dode hoeken of uiteinden, waardoor ongewenste uitgroei van micro-organismen kan ontstaan.
    • En verder moet de machine na productie snel kunnen worden gedemonteerd voor reiniging en desinfectie en daarna snel en foutloos weer in elkaar worden gezet.

Voedingsmiddelenindustrie en eisen aan machinebouw in de regio Benthuizen

Machines die geproduceerd worden voor de voedingsmiddelenindustrie in de omgeving van Benthuizen moeten aan zeer bijzondere eisen voldoen. Als producent van machines voor deze tak van industrie moeten we compleet op de hoogte zijn van deze eisen en ze ook in de praktijk kunnen brengen. Er komt een heel pakket aan eisen om de hoek kijken bij de machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie nabij Benthuizen. Elk van onze medewerkers is compleet op de hoogte van deze eisen en brengt deze in de praktijk als er klanten zijn voor onze machinebouw voor voedingsmiddelenindustrie in Benthuizen en omgeving.

Voedingsmiddelenindustrie en machinebouw proces in de regio Benthuizen

Constructie- en plaatwerk geschikt voor voedingsmiddelenindustrie nabij Benthuizen wordt gemaakt in opdracht en kan volgens 3D tekening of model worden uitgevoerd. Indien gewenst mag natuurlijk een eigen ontwerp worden aandragen. Graag staan wij u bij in het ontwerpproces. Stalen bordessen en trappen kunnen vervolgens worden gemaakt om toe te passen in productiehallen binnen de voedingsmiddelenindustrie in de buurt van Benthuizen. Deze zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om van de ene machine naar de andere te kunnen lopen.

Bakker constructie en machinebouw logo
Bakker constructie en machinebouw
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring