Voedingsmiddelenindustrie

Voedingsmiddelenindustrie en machinebouw

Voedingsmiddelenindustrie machines? Bakker Machinebouw is een onderscheidende leverancier van kwalitatieve oplossingen voor technische vraagstukken voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie. Dagelijks houden wij ons bezig met het bouwen van machines in RVS, staal en aluminium waarbij we rekening houden met ontwerp, productie, besturing en installatie. Graag realiseren wij voor de voedingsmiddelenindustrie de juiste machines om uw productiewensen te kunnen realiseren, vanaf ontwerp tot oplevering. Bakker Constructie- en Machinebouw maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken en streeft naar een beter rendement. Met onze machines kunt u uw concurrentievoordeel zekerstellen.

Voedingsmiddelenindustrie en machines volgens richtlijnen gebouwd

In de Machinerichtlijn staat in de eerste plaats de mechanische en elektrische veiligheid van de machine voor de gebruikers binnen de voedingsmiddelenindustrie centraal. De voedingsmiddelenindustrie moet dat op een veilige en hygiënische manier doen. Daarmee voorkomen ze dat consumenten ziek worden. Met een voedselveiligheidsplan brengt een bedrijf in kaart wat er mis kan gaan. En hoe het fouten kan voorkomen. Bijvoorbeeld door toe te zien op:

  • persoonlijke hygiëne van medewerkers
  • hygiëne tijdens vervoer van grondstoffen (zoals schone melkcontainers)
  • maatregelen tijdens behandeling of verwerking (bijvoorbeeld gebruik van schone machines die brood snijden)
  • verpakking (wordt een product snel genoeg ingevroren)
  • opslag in voldoende schone, donkere ruimtes

Daarom is Bakker Machinebouw de aangewezen partner voor bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie. Neem voor advies eens contact op met ons, check de website voor de juiste contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze:

Bakker constructie en machinebouw logo
Bakker constructie en machinebouw
Voedingsmiddelenindustrie en machinebouw
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring