Plaatwerk

Plaatwerk voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie

Plaatwerk en constructiewerk specialist nodig? Verschillende wensen op het gebied van plaatwerk laten realiseren? Voor plaatwerk moet u bij Bakker Constructie- en Machinebouw zijn. Al meer dan 80 jaar houden wij ons bezig met plaatwerk en constructiewerk. Wij zijn ook wel een allround partner als het gaat om plaatwerk en zijn klanten in verschillende branches van dienst. Of het nu gaat om staal, RVS of een ander materiaal. Wij hebben de juiste ervaring op het gebied van plaatwerk. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een breed pakket van producten verzorgen. Allround plaatwerk specialist nodig? Onze kennis en passie passen wij toe om maatwerk producten te leveren voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie. Alle werkzaamheden voeren wij van A tot Z in eigen beheer uit.

Plaatwerk van A t/m Z

Als wij plaatwerk verzorgen kunnen wij dit van A t/m Z. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan te denken aan:

  • Kennismaking
  • Ontwerp
  • Offerte
  • Ontwikkeling
  • Montage
  • Onderhoud

Om plaatwerk te kunnen verzorgen beschikken wij over een ervaren team en goede machines. Met onze vakbekwame ontwikkelafdeling zijn wij in staat al uw technische wensen te realiseren.

Machines voor plaatwerk

Bakker Constructie- en Machinebouw beschikt over speciale machines voor plaatwerk. Om geschikt plaatwerk te kunnen maken starten we altijd met een ontwerp. Dit kan door zowel ons als door uzelf gedaan worden. Onze machines vertalen de ontwerpen naar perfect passende producten. Wilt u graag advies over plaatwerk? Kom dan bij ons langs. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Voor al uw vragen over plaatwerk kunt u contact opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Bakker constructie en machinebouw logo
Bakker constructie en machinebouw
Plaatwerk voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring