Machinebouw in de buurt van Amstelveen voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie
Amstelveen

Machinebouw in regio Amstelveen voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie

Bedrijf nodig in de buurt van Amstelveen dat gespecialiseerd is in machinebouw? Speciale wensen voor machinebouw en wilt u dit op maat laten realiseren? Voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie bieden wij passende oplossingen als het gaat om machinebouw. Al meer dan 80 jaar zijn wij een bekend begrip in Amstelveen en omgeving. Wij zijn in 1930 opgericht en gevestigd aan de Verbindingsweg te Voorthuizen. Vanuit daar zijn wij gegroeid tot een bekend bedrijf dat al vele klanten heeft voorzien van maatwerk machines, constructies en plaatwerk. Door onze ruime werkplaats met een uitgebreid machinepark kunnen wij verschillende producten maken. Graag maken wij hier in de buurt van Amstelveen een eindproduct volledig naar wens. Meer informatie over machinebouw? Wij geven dit u graag.

Machinebouw op maat in de regio Amstelveen

Machinebouw verzorgen wij in de buurt van Amstelveen op maat. Hierbij houden we rekening met:

  • Ontwerp
  • Productie
  • Besturing
  • Installatie

Van ontwerp tot oplevering verzorgen wij machinebouw naar wens voor u in Amstelveen. Ons ervaren team maakt gebruik van de nieuwste technieken en streeft naar een zo hoog mogelijk haalbare kwaliteit. Dankzij ons moderne machinepark zijn wij een complete leverancier met snelle levertijden voor de regio Amstelveen. Tevens onderscheiden wij ons door mee te denken, van ontwerp tot en met ontwikkeling. Onze vakmensen gaan slim en doordacht te werk en denken met u mee over praktische oplossingen. Bij ons staan korte lijnen en het nakomen van afspraken centraal voor u als klant in de omgeving van Amstelveen.

Offerte en ontwerp voor klanten in Amstelveen en omgeving

Met machinebouw voor uw bedrijf vlakbij Amstelveen starten we te allen tijde met een offerte en een ontwerp. Wij werken uw wensen en ideeën uit in een offerte op maat. Om dit te kunnen realiseren zullen wij voor machinebouw een gesprek met u voeren in de buurt van Amstelveen. Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw wensen en eisen in kaart gebracht en geven wij deskundig advies. Na goedkeuring van de offerte zullen we van start gaat met het ontwerp. Dit doen wij door middel van een 3D tekening. Na het maken van het ontwerp zullen wij de machine gaan produceren. Machinebouw realiseren wij in eigen beheer in de buurt van Amstelveen. Bakker Constructie- en Machinebouw werkt met een vast en ervaren team. Afhankelijk van de werkzaamheden worden specialisten ingezet die zorgen voor een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig proces. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold. Tevens werken zij volgens de voorgeschreven richtlijnen. Wij investeren niet voor niets continu in de ontwikkeling en veiligheid van onze medewerkers. U als klant in Amstelveen kunt een nieuw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Door onze jarenlange ervaring en veelzijdige diensten hebben wij door de jaren heen al vele opdrachtgevers in de regio Amstelveen tevreden gesteld. Waarom Bakker Constructie- en Machinebouw?

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Praktische maatwerk oplossingen
  • Goede kwaliteit/prijsverhouding
  • Snelle levertijden
  • Kennis van zaken​
Bakker constructie en machinebouw logo
Bakker constructie en machinebouw
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring