Over ons tekst

Over ons

Bakker Machinebouw is al meer dan 90 jaar een bekend begrip in de machinebouw, onderhoud, constructie- en plaatwerk. Wij zijn in 1930 opgericht en gevestigd aan de Verbindingsweg te Voorthuizen. Daar hebben wij de beschikking over een ruime werkplaats met een uitgebreid machinepark om diverse producten te kunnen vervaardigen. Wij ontwerpen en bouwen deze constructies en machines volledig in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat het eindproduct volledig naar de wensen van de klant te vervaardigen. Het moderne machinepark biedt een uitgebreid pakket aan technische mogelijkheden. U mag van ons maatwerk oplossingen en goede alternatieven voor bestaande producten of processen verwachten.

Onderscheid

Dankzij ons moderne machinepark zijn wij een complete leverancier met snelle levertijden. Tevens onderscheiden wij ons door mee te denken, van ontwerp tot en met ontwikkeling. Onze vakmensen gaan slim en doordacht te werk en denken met u mee over praktische oplossingen. Bij ons staan korte lijnen en het nakomen van afspraken centraal.

Team

Bakker Machinebouw werkt met een vast en ervaren team. Afhankelijk van de werkzaamheden worden specialisten ingezet die zorgen voor een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig  proces. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold. Tevens werken zij volgens de voorgeschreven richtlijnen. Wij investeren niet voor niets continu in de ontwikkeling en veiligheid van onze medewerkers.

U kunt een nieuw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Door onze jarenlange ervaring en veelzijdige diensten hebben wij door de jaren heen al vele opdrachtgevers tevreden gesteld.

Waarom Bakker Machinebouw?

  • Meer dan 90 jaar ervaring
  • Praktische maatwerk oplossingen
  • Goede kwaliteit/prijsverhouding
  • Snelle levertijden
  • Kennis van zaken​
Bakker Machinebouw B.V. logo
Bakker Machinebouw B.V.