Machinebouw tekst

Machinebouw

Bakker Machinebouw is een leverancier van onderscheidende kwalitatieve oplossingen voor technische vraagstukken voor voedingsmiddelen, logistiek en industrie. Dagelijks houden wij ons bezig met het bouwen van machines in RVS, staal en aluminium waarbij we rekening houden met ontwerp, productie, besturing en installatie. Graag realiseren wij voor u de juiste machines om uw productiewensen te kunnen realiseren, vanaf ontwerp tot oplevering. Bakker Machinebouw maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken en streven naar een beter rendement. Met onze machines kunt u uw concurrentievoordeel waarborgen.

Offerte

Indien u een wens, idee of probleem heeft nodigen wij u graag uit. Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw wensen en eisen in kaart gebracht en geven wij deskundig advies. Wij lichten de functionaliteit en haalbaarheid toe en werken dit vervolgens uit in een offerte. Onze betrokkenheid bij uw organisatie en uw product garandeert een passende oplossing voor uw machinewens.

Tekenen

Na goedkeuring van de offerte zullen we van start gaat met het ontwerp. Dit doen wij door middel van een 3D tekening. Tijdens deze tekening kunnen eventuele fouten direct worden ontdekt zodat we een perfecte machine kunnen leveren. Tevens krijgt u zo een beeld van hoe het eindproduct er uit komt te zien.

Produceren

Na het ontwerp zal de machine in productie worden genomen. Met behulp van moderne gereedschappen en productiemethoden bouwen wij iedere machine van begin tot eind. Indien wenselijk wordt u op de hoogte gehouden van de status van het project. Na goedkeuring wordt de machine opgeleverd, geplaatst en aangesloten.

Bakker Machinebouw B.V. logo
Bakker Machinebouw B.V.