INHOUSE ENGINEERS

In het voortraject werken wij uw nieuwe machine uit in een 3D rendering programma zodat u vooraf precies kunt zien hoe het gaat worden. 

De ontwikkeling van machines staat niet stil. Deze moeten namelijk efficiënter produceren. Als gespecialiseerde machinebouwer richten wij ons op het ontwerpen en bouwen van machines waarmee het productieproces kan worden geautomatiseerd. Wij kunnen complexe en arbeidsintensieve processen binnen uw organisatie verbeteren en vereenvoudigen. Zo kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van de arbotechnisch omstandigheden, een beter rendement en een beter millieu.  En daar worden mensen  blij van. En tevreden medewerkers zorgen ervoor dat u en ook onze klanten het best geholpen worden.

PRODUCTIEPROCES

In de meeste gevallen neemt Bakker Machinebouw het volledige ontwikkelproces op zich. Tijdens dit proces staan we de klant bij, van concept tot eindproduct. Uw idee kunnen wij geheel op maat produceren, van geheel nieuwe producten tot het verbeteren van een bestaande machine. Door de ervaring en know-how van ons team kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een efficiënte machine op maat.

 

ONTWERP

De ontwikkeling van uw gewenste machine of product is een complex proces. Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt volgens uw wensen. Daarom werken wij het product in het voortraject uit in een 3D tekening. Zo krijgt u een prototype op schaal van uw machine of een onderdeel van deze machine. Graag presenteren wij het ontwerpstadium van de machine visueel en functioneel. Op deze manier kunt u het project perfect beoordelen en passen wij componenten aan indien nodig.

 

BESTAANDE PRODUCTEN

Ook bestaande producten kunnen wij omzetten naar 3D. Zo wordt uw bestaande machine goed tegen het licht gehouden en beoordeeld, om met een nieuwe moderne productiemethode een kostenreductie te realiseren. Vervolgens kunnen we de oplossing van het betreffende vraagstuk vertalen in een nieuw 3D ontwerp. Na goedkeuring door de klant werken onze specialisten de plannen in detail uit.

NOG ALTIJD DE MENTALITEIT VAN EEN DORPSSMIT

Onze roots gaan terug naar 1930. In dat jaar begon de
eerste generatie Bakker een smederij in Voorthuizen.

HOE LASTIGER UW VRAAG HOE LEUKER WE HET VINDEN!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden

 Ruim 90 jaar aan ervaring
Sterk in maatwerk
Goede prijs kwaliteit verhouding
Korte lijnen en snelle levering
In house process engineers
Made in Holland