Transportsystemen

Machines om producten te transporteren en positioneren

Voedselindustrie    Recycling industrie   

Bakker Machinebouw verzorgt projecten van A tot Z en biedt hiervoor logistieke oplossingen. Doorgaans zijn dit conveyor & handeling systemen in de voedingsmiddelen industrie maar ook voor andere industrieën bieden wij passende oplossingen.

Ons doel is altijd om uw productieproces te optimaliseren. Onze transportsystemen kunnen zowel standalone als in een nieuwe of bestaande omgeving worden geïmplementeerd.

Voorbeelden van transportsystemen

  • RVS opvoerband voor de chemie voor het transport van granulaat met een opvoerhoogte van maar liefst 6,5 meter hoog.
  • Robuuste RVS rollenbanen voor het transporteren van dozen met 25KG cacaoboter.
    Stalen transportband met RVS pletrol voor het afvlakken van zakgoed met melkpoeder.
  • RVS opvoerband met C-frame waarbij middels een snel span mechanisme de band eenvoudig kan worden verwijderd en het frame en band grondig kunnen worden gereinigd.

Toepasbare industrieen

In verschillende industrieën worden onze transportsystemen toegepast. Wij ontwikkelen deze machines met name voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de (recycling)industrie.

Rollenbaan

Invoer rollenbaan

Voedselindustrie

Opvoerband met C-frame

DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL

Tijdig onderhoud draagt bij aan de productiviteit en veiligheid van uw machines en medewerkers. Wanneer u regelmatig de machines laat controleren en inspecteren kunnen wij u veiligheid garanderen. Tevens is dit een verplichting voor de Arbowetgeving. Volgens gestelde richtlijnen controleren wij uw machines en leggen onze bevindingen vast in een rapport.

MODERNISERING EN OPTIMALISATIE

Wanneer blijkt dat uw machines aan verbetering of modernisering toe zijn kunnen wij dit voor u verzorgen. We onderzoeken de mogelijkheden, passen uw machines aan en voeren eventuele reparaties uit. Bakker Machinebouw past gebruikte machines aan met geavanceerde middelen en de nieuwste technieken.

Wij geven vanzelfsprekend service op onze STORTKABINETTEN

Onze onderhoudsdienst uit Voorthuizen geeft na het installeren van de machine bij u op locatie, altijd kundig, snel en goede service! Wij bij Bakker Machinebouw hebben alle technische know how om uw transportsysteem vakkundig en nauwkeurig te onderhouden, reviseren en verbeteren. Dit doen wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Voorthuizen.

VEILIGHEID ALTIJD VOOROP

Transportsystemen die wij produceren voldoen altijd aan de geldende veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Logo van het CE keurmerk

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wilt de technische specificaties van onze transportsystemen inzien vul dan onderstaand formulier in en wij sturen het per email naar u op.

Specs opvragen breker