Constructiewerken tekst

Constructiewerken/plaatwerk

Bakker Machinebouw is van alle markten thuis. Graag verzorgen wij plaat- en constructiewerk voor machine- en apparatenbouw. Onze speciale constructieafdeling produceert constructies en plaatwerken in staal, RVS en aluminium volgens uw specifieke wensen. In onze moderne werkplaats hebben we de mogelijkheid vrijwel alles op het gebied van constructiewerk te realiseren, waaronder:

  • Bordessen
  • Trappen
  • Loopbruggen
  • Draagframes

Voor onze klanten zijn wij al jaren een betrouwbare leverancier met een breed aanbod aan bewerkingen. Doordat wij deze diversiteit hebben toegelegd onder één dak kunt u maximaal profiteren van kennis en ervaring.

Samen kiezen we plaatwerk dat het beste bij u past.

Ontwerpproces

Constructie- en plaatwerk wordt gemaakt in opdracht en kan volgens 3D tekening of model worden uitgevoerd. Indien wenselijk mag u uiteraard een eigen ontwerp ontwikkelen. Graag staan wij u bij in het ontwerpproces. Stalen bordessen en trappen kunnen vervolgens worden gemaakt om toe te passen in uw productiehal. Deze zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om van de ene machine naar de andere te kunnen lopen.

Ontwikkeling

Hoe de constructiewerken worden gemaakt hangt af van praktische afwegingen. Er zijn talloze mogelijkheden in materialen en vormgevingen. Een belangrijk voordeel is dat stalen constructies met weinig materiaal worden gemaakt. De constructies worden op maat gemaakt en voldoen aan de actuele veiligheidsnormen. 

Graag gaan wij met u in gesprek om samen te bepalen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Door onze kennis in het leveren van maatwerk in RVS, staal en aluminium kunnen wij altijd een passende aanbieding maken. Van een gemonteerde trap tot een bouwkundige draagconstructie, alle voorkomende constructiewerken maken wij voor u.

Bakker Machinebouw B.V. logo
Bakker Machinebouw B.V.